Home

Heb je regelmatig klachten aan darmen of last van de overgang? Of ben je vaak moe en down? Ik help je graag vanuit het natuurlijk genezend vermogen van jouw lichaam. Ik luister met interesse en zoek de oorzaak. Daarbij zie ik jouw lichaam, psyche en ziel als één geheel. Daarna stimuleer ik met verschillende behandelmethoden je lichaam om klachten te verminderen of zelfs op te heffen. Zo is natuurgeneeswijze een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Oorzaak klachten

Zorgvuldige intake met onderzoek naar werkelijke oorzaak klachten.

Behandelingen

Behandelingen specifiek afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft.

Preventie

Preventie van klachten voor verdere verbetering van je gezondheid.

Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak?

Vergoeding

VitaBalans is aangesloten bij de VBAG en RBCZ, daarom worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Behandeling gaat niet ten kostte van jouw eigen risico. Meer informatie? Klik voor alle tarieven..

Ervaringen

“Ik had veel hinder van overgangsklachten. Lianne schreef natuurlijke middelen voor, gaf mij voedingsadviezen en leefstijladviezen. Na een paar weken was het merendeel van de klachten aanmerkelijk minder.” De aandacht, betrokkenheid en de verkregen inzichten door Lianne heb ik als zeer positief ervaren.

Miriam, 54 jaar

“Ik had al jaren erge last van hooikoorts en slikte daarvoor reguliere medicatie. Lianne heeft mij een paar keer behandeld met de bio-resonantie SCIO. Daaruit kwam dat ik ook een voedingsintolerantie had. Mijn hooikoorts is helemaal weg en ik heb geen medicijnen meer nodig. Was ik maar eerder naar haar gegaan. Super bedankt!

Joery, 26 jaar