Tarieven

Intake gesprek en consult 2 uur€ 100,00
Vervolg consult 1 ½ uur€ 75,00
Vervolg consult 1 uur (na overleg)€ 50,00

Het is mogelijk om een apart consult aan te vragen voor bijvoorbeeld: alleen voedingsintolerantie of het testen van tekorten aan vitaminen en mineralen.

Behandeling met Bioresonantie SCIO kan op afstand worden uitgevoerd, tegen dezelfde tarief. Het bespaart jou reistijd en reiskosten. In noodsituaties kan ik jou dan snel helpen.

Vergoeding

VitaBalans is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de overkoepelende organisatie voor beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen RBCZ  Daarom worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Behandeling gaat niet ten koste van jouw eigen risico. Meer info op zorgwijzer.

Betaling

Van de behandeling krijg je een factuur mee die je eventueel kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Voor afgenomen supplementen krijg je een aparte factuur mee.

Afspraak Annuleren

Afspraken die niet nagekomen kunnen worden, dienen ten minste 48 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien dit niet tijdig gebeurt, worden de kosten voor een consult in rekening gebracht.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op.

De praktijk is niet verantwoordelijk of de behandeling wel of niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Controleer altijd je eigen polisvoorwaarden en neem eventueel vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar.