Tarieven

Intake gesprek en consult(100 – 120 min)108,00
Vervolg consult(65 - 90 minuten)81,00
Vervolg consult 1 uur (na overleg)(30-60 minuten)54,00
Consult testen vitaminen en mineralen(30-45 minuten)40,00
Consult testen voedingsintolerantie(60- 75 minuten)67,00
Consult healing (wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar)(75 - 90 minuten)81,00

Consulten zijn ook mogelijk op afstand bijv. telefonisch, via beeldbellen, mail of een behandeling met de Bioresonantie SCIO. De kosten hiervoor hangen af van de lengte en de inhoud van het gesprek, maar zijn nooit hoger dan de kosten voor een gewoon consult.

Het is mogelijk om een apart consult aan te vragen voor bijvoorbeeld: alleen voedingsintolerantie of het testen van tekorten aan vitaminen en mineralen.

Vergoeding

VitaBalans is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en de overkoepelende organisatie voor beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen RBCZ  Daarom worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Behandeling gaat niet ten koste van jouw eigen risico. Meer info op zorgwijzer.

Betaling

Van de behandeling krijg je een factuur mee die je eventueel kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Voor afgenomen supplementen krijg je een aparte factuur mee.

Afspraak Annuleren

Afspraken die niet nagekomen kunnen worden, dienen ten minste 48 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien dit niet tijdig gebeurt, worden de kosten voor een consult in rekening gebracht.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op.

De praktijk is niet verantwoordelijk of de behandeling wel of niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Controleer altijd je eigen polisvoorwaarden en neem eventueel vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar.