Toos [73 jaar]
Na jarenlang, met vaak helse pijn in de nachtelijke uren te hebben getobd, heeft Lianne mij met een speciale techniek voor 90% van die pijn af kunnen helpen. Die techniek is ontwikkeld om oude, onverwerkt emoties, trauma’s uit het verleden die in diepe lagen zijn opgeslagen,
op te sporen en die dan opgelost kunnen worden. Heel bijzonder met een geweldig resultaat!
Een dankbare cliënt.

Kim [23 jaar]
Voordat ik bij Lianne kwam, had ik veel behoefte aan suiker, waardoor afvallen niet lukte. Lianne heeft uitgezocht dat dit komt door bepaalde tekorten in mijn lichaam en een hormonaal onbalans. Deze tekorten zijn aangevuld met supplementen, waardoor mijn extreme behoefte aan suiker verleden tijd is! Ook heeft ze gekeken naar voeding waar mijn lichaam niet goed op reageert, zodat ik deze voeding vermijdt. Door haar methode en goede begeleiding ben ik zonder moeite 15 kilo afgevallen! Hierdoor is eten weer een geniet moment.

Jeffrey [25 jaar]
In de puberteit had ik heftige acne. Daardoor durfde ik soms mijn huis niet te verlaten. In het ziekenhuis heb ik allerlei huid therapieën en zalfjes gekregen, maar zodra ik daarmee stopte kwam alle acne terug. De laatste optie was een heel heftige hormoonzalf, maar dit zou absoluut niet goed voor de huid zijn. De arts wist het niet meer. Toen ben ik naar Lianne gegaan. Zij testte uit dat  er een disbalans was in mijn darmen waardoor de acne bleef. Met aanpassing van de voeding en supplementen, was na drie maanden de acne verdwenen! Familie en vrienden hadden mijn huid nog nooit zo rustig gezien. Ik ben nu een jaar verder en als ik voeding eet waar mijn darmen niet tegen kunnen, dan krijg ik weer iets last van acne. Maar nu weet ik wat de oorzaak is en wat ik eraan kan doen en dat geeft een goed gevoel. 

Nikée [8 maanden]
Al sinds Nikée haar geboorte had zij veel krampjes en soms maar 1 keer in de week ontlasting. Dit blijkt te kunnen als je borstvoeding geeft. Maar als moeder merkte ik, dat zij er echt last van had. Lianne testte uit dat Nikée  niet tegen banaan kan. En dat terwijl ik iedere dag een banaan at, en dit dan via de borstvoeding door gaf. Sinds ik gestopt ben met het eten van bananen zijn de darmproblemen en vooral de krampjes bij Nikée verdwenen. Dat de oplossing zo simpel was, hoe bijzonder! Zonder Lianne was ik daar nooit achter gekomen.

Miriam [54 jaar]
Naar aanleiding van aanhoudende overgangsklachten zoals opvliegers, onrust gevoelens en hartkloppingen ben ik behandeld door Lianne. Lianne heeft eerst de klachten goed geïnventariseerd en daarna mij kinesiologisch getest. Daaruit kwamen een aantal oorzaken naar voren. Zij heeft een paar natuurlijke middelen voorgeschreven en al na een paar weken werd het merendeel van mijn klachten beduidend minder Verder heeft Lianne mij voedingsadviezen gegeven en informatie verstrekt omtrent voedingsmiddelen die juist de overgangsklachten versterken of verminderen. Resumerend is mijn ervaring erg positief en heb ik veel minder klachten van de overgang, waar ik nu goed mee kan leven.

Jeroen [28 jaar]
Al jaren was ik depressief en ik ben pas 28 jaar. Voordat ik bij Lianne kwam had niets mij geholpen om de klachten te verminderen. Lianne heeft mijn verhaal aangehoord en daarna getest. Daar kwam uit dat ik vitaminen, mineralen tekort had. Daarnaast kreeg ik een supplement voorgeschreven die helpt om de depressie te verminderen. Ik ben daar zo van opgeknapt en kon zelfs de drukte en stress aan i.v.m. de verbouwing van mijn eerste woning. Lianne hartelijk bedankt.

Mevr. Joore [74]
Ik was uit balans en was niet in staat mijzelf weer in balans te brengen. Te onrustig, te weinig vertrouwen in de geneesmiddelen die ik moest slikken tegen hoge bloeddruk, waar ik niet voor was. Zo kwam ik bij Lianne terecht, die alle tijd voor mij uittrok. Zij begon met een onderzoek waaruit bleek dat ik o.a. tekorten had aan vitaminen en mineralen. De persoonlijke aandacht die zij voor mij had, deed mij goed. Ik had iemand gevonden die mij ondersteunde om het vertrouwen terug te krijgen in de natuur en mijzelf, omdat zij heel kundig is. Dat is fijn als je ondertussen boven de 70 jaar bent.